Önismereti tréningek

Az állatok képesek tükrözni és megmutatni bennünk mindazt, amit nem látunk meg magunkban. Érzékelésük és ösztönszerű reakcióik sokkal kifinomultabbak az emberénél, így egy számunkra semmitmondó élethelyzetben is képesek új információkat megmutatni számunkra, emberek számára.

Leképezhető általuk, hogy hogyan hat ránk a csoport, hogyan tudunk együttműködni, reális-e szerepvállalásunk bizonyos élethelyzetekben?
Képesek vagyunk-e oldani magunkban a stresszt, hogyan kezelünk konfliktusokat, illetve melyek azok a kompetenciák, melyekre bátran építhetjük működésünket a jövőben életünk bármely területén.

Működésünket meghatározza, hogy milyennek látjuk és fogadjuk el saját magunkat akár az üzleti életben, akár a magánéletben. Véleményünk szerint az önismeret egy élethosszig tartó tanulás, így mi sem kecsegtetjük csoportjainkat azzal, hogy a tréning végére választ kapnak mindenre saját énjükkel kapcsolatban .
Tréningünk azonban segítséget nyújt az egyénnek kérdezni önmagától, illetve feladatink és kihívásaink segítségével meglátni erősségeit és fejlesztendő területeit különböző kontextusban.

Fontosnak tartjuk, hogy tréningünk megtartsa a kompetenciahatárokat és kizárólag olyan területeket érintsen, amelyek tréning módszertanba tartoznak.