Vezetői tréningek

Célunk, hogy az általunk képzett vezetők megismerjék és használják hatás- és szerepköreiket, s felismerjék az adott élethelyzet által megkívánt helyes és hatékony viselkedési formákat, lehetőségeket.

Kutyáink és lovaink képesek tisztán megmutatni, hogy az adott vezető milyen hatást gyakorol rájuk egy adott feladatban. Félreértelmezhetetlen az állatok reakciója, mely megmutatja számunkra a sikeres, vagy éppen a fejlesztendő területeket.

Tréningjeinken alkalmazott feladataink és kihívásaink képesek tisztán megmutatni, hogy az adott vezető milyen hatást gyakorol környezetére, kollégáira. Célunk, hogy az általunk képzett vezetők minél reálisabb képet kapjanak magukról és lehetőségeikről, illetve bővüljön eszköztáruk a sikeres megoldások érdekében.

Természetesen nem hagyjuk figyelmen kívül, hogy általában tapasztalt, rutinos kollégákkal is sűrűn találkozunk, akik eddigi feladataikban gyakorlatot szereztek, s így akár sikereik, akár kudarcaik mentén komfortossá váltak. Ahhoz, hogy a tanulási folyamat hatékony legyen, izgalmas módszertanunkkal tarkítjuk tréningjeinket, amelyek vizuális és gyakorlati élményt, maradandó és átültethető tapasztalatot biztosítanak a csapat tagjainak.

Bízunk és hiszünk a tapasztalati tanulás produktivitásában, így tréningünk majdnem minden eleme saját– és csapatélményen alapul állatainkkal. Fontos szempont, hogy mindezt jó hangulatban és mindenki számára emészthető ésbefogadható formában, mert hisszük, hogy ez a tanulás alapjaiban meghatározó.