Üzleti fejlesztés lovakkal

Az ember általában akkor válik „felnőtté” igazán, amikor megérti, hogy a döntéseiért felelősséggel tartozik, illetve a tettei, a viselkedése hatással van a környezetére.

Minden sikeres vállalkozás alapja, hogy „felnőttekkel” dolgozik, vagy segít időközben felnőtté válni az üzleti világban.

A lovakkal asszisztált programjaink is erre az irányvonalra erősítenek rá, hiszen a ló létformájából adódó lehetőségek nagy mértékben felerősítik a tapasztalatokat a felnőtté válás útján.

A környezetre gyakorolt hatás, a döntések következményei, a viselkedés kivetülése egyértelműen és őszintén megélhető, amikor egy hathétszáz kilós, úgynevezett menekülő, zsákmányállat reagál működésünkre, úgy, hogy ezt a „jelen”ben, játszmáktól, érdekektől mentesen teszi.

2015 óta tartunk lovakkal asszisztált fejlesztő programokat cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Jogosultságunk az úgynevezett Horse Dream Koncepción alapszik, s képviseljük az EAHAE, azaz a European Association for Horse Assisted Education irányelveit.