ViFee (VideoFeedback)

Munkatársaink kommunikációs és televíziós tapasztalata ösztönzött bennünket arra, hogy kidolgozzunk egy videó rögzítésen alapuló rendszert, ami nagyban segíti a tréning élmények feldolgozását, elemzését, egy képzési folyamat előkészítését.

Tapasztalataink szerint a tréningek során a jelen túlzott „megélése” leveszi a fókuszt a valós felismerésekről.  A megélt pillanat elillan, a feladatban résztvevők figyelme megoszlik, az együttműködés valós képe pedig csak legfeljebb a tréner előtt alkot egységet. Ennek megosztása a visszajelzéstől függetlenül lehet szubjektív, félreérthető vagy másként értelmezett. Célunk az volt, hogy egyértelművé tehessük az események elemzését, közös élménnyé a visszanézését, így alkottuk meg a ViFee -t.

Szisztémánk szerint a rögzített anyagok több szempontból is hasznosíthatóak:

 1. azonnali visszajelzés
  • a végrehajtott feladatok azonnali elemzése (csapat vagy egyéni szinten)
 2. élmény videó a csapat számára
  • a csapatépítés egyik eszköze, vágott formában élőképeslap a tréningről
 3. előkészítő videó
  • a tréninget megelőzően a résztvevők megkapják – egyszerűsített felkészülési forma
 4. visszajelző videó
  • a tréning során készített anyag további értelmezésre, egyéni elemzésre hasznosítva

vifee

ViFEE rendszerünkkel akár 360 fokos rögzítésre is lehetőségünk van, ezzel nem csak a feladatban résztvevők, hanem környezetük – a feladatot kívülről megfigyelők – reakcióit is górcső alá vehetjük. Eszközeink lehetőséget adnak egyéni, csapatszintű, indoor illetve outdoor események rögzítésére is. Csapatunk a helyszínen biztosítani képes a visszajátszást, illetve utómunka stúdiójában a montírozott anyagok elkészítését is. Módszertanunk gyakorlatait is folyamatosan rögzítjük, azokat bármikor elérhetővé tudjuk tenni, így igény szerint megnézhetőek. A felvett anyagokat a megrendelő által kért formátumban online küldjük tovább.